Milyen "spar mánia" lesz még?
Figyelt kérdés
Mint most az óceán mánia=)2013. márc. 23. 16:14
1/4 anonim válasza:
Ez nagyon jó kérdés!
Szerintem még lehetne egy sarki mánia(ahol elsősorban azoknak az országoknak az állatvilágát mutatnák be mint pl.:Oroszország,Svédország,Dánia,Finnország,Norvégia,Kanada)
meg esetleg én valamilyen növényekről szóló albumot tudnák elképzelni.
2/4 anonim válasza:
Szia, én az osztrák spar oldalán láttam, hogy van sarkvidék mánia (ez 3D szemüveges lesz, mint idén a Penny-s albumok voltak) és náluk az 5. széria fut, ami a hegyekről szól (ebben a kötetben úgy láttam illatos virágos matricák is vannak).
Nem tudom ezek mikor jönnek hozzánk, de a lánykáim már nagyon várják. (-: Remélem tudtam segíteni.
3/4 anonim válasza:
Április 3-tól lesz a Hegymánia. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!