Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egy fiú is ugyanazt érzi mint...

Egy fiú is ugyanazt érzi mint egy lány?

Figyelt kérdés
Ha állok egy fiú mellett, akárhol, mondjuk várni kell valamire és sorban állunk ( nem sulira gondolok, már felnőtt emberekre) akkor ugye ha nem ismerjük egymást csöndben vagyunk, nem szólunk egymáshoz, de mégis olyan rossz, nem tudom miért, nem vagyok én ideges, mert ugye miért is lennék, csak akkor olyan rossz, hogy csöndbe van ő, én is. Az érdekelne, hogy vajon a fiúban is végigfutnak ilyen gondolatok, vagy vajon az ő eszükben mi járhat olyankor? Azon kívül, hogy van kismillió gondja biztos, és azon agyal.
2013. márc. 23. 09:24
 1/7 anonim ***** válasza:
A saját nevemben beszélek: IGEN! :D
2013. márc. 23. 09:25
 2/7 A kérdező kommentje:
:D :D :D
2013. márc. 23. 09:27
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát biztos h mindenki fejében más jár, de ha valakinek lenne olyan képessége h belelátna az emberek fejébe, lenne ám röhögés:DD

Az egyik férfi biztos arra gondol h jól megdu.gná a 2-vel előtte álló nőt, a másik meg arra h vajon nyitva találja e a postát, a harmadik azon h legszívesebben leszúrná a főnökét, stb:))

2013. márc. 23. 10:01
 4/7 A kérdező kommentje:
Mindegy végül is lényegtelen ki mit gondol, csak úgy eszembejutott valamelyik nap! én úgysem fogom soha egyiktől sem megkérdezni :)
2013. márc. 23. 10:25
 5/7 anonim ***** válasza:

Pedig ne tudd meg h én most mit gondolok rólad:DDDD

(csak vicc volt, nem komoly:D)

2013. márc. 23. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
Jobb ha nem tudom :D
2013. márc. 23. 10:44
 7/7 anonim válasza:
ez így van énis csaj vagyok de ilyenek nekem is végigfutnak az agyamon pl áll ott egy srác magamban mit bámul annyira irritáló ..xDD meg ilyenek és más egy fiú mellett ülni mint egy csaj mellett a buszon néha akár zavaróbb..ja!:-D
2013. márc. 29. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!