Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szegeden vasárnaponként...

Szegeden vasárnaponként milyen szórakozázási lehetőségek vannak? Pláza és mozi kivételével? Disco sem játszik. Ugye nincsen semmi? Minden zárva.

Figyelt kérdés
2013. márc. 22. 21:09
 1/7 anonim válasza:
valamelyik disco biztosan nyitva van vasárnap este is vagy "csak sörözni mész a haverokkal" is játszik egy esti programként. napközben mehetsz korizni ha még nyitva van, mehetsz vadasparkba, füvészketrbe vagy csak a ligetbe sétálni vagy a múzeumba is elmehetsz ha művelődni akarsz és most pl joan miró kiállítás is van, bowlingozni is tudsz jah meg most nem rég hallottam hogy van parapark is szegeden igaz csak egy óra max 1,5 hogy odamész meg utána nevettek egy jót hogy milyen jól mulattatok. Szeged elég nagy város ahhoz hogy eltudd magad foglalni egy délután ha egyik lehetőség sem jó akkor sztem nyiss otthon egy saját
2013. márc. 24. 00:38
 2/7 anonim válasza:
mini las vegast :DD ez még lemaradt :D
2013. márc. 24. 00:39
 3/7 A kérdező kommentje:
kösz, de úgy értettem a disco nem játszik, azaz nem érdekel :) elég szerény a felhozatal legyünk őszinték
2013. márc. 24. 08:36
 4/7 anonim válasza:
hát ez csak az amit én tudok, de nem tudom hogy igazából mi volt a szándékod ezzel a kérdéssel de ha neked ez kevés akkor sztem itt már nem a várossal van a probléma :)
2013. márc. 24. 11:09
 5/7 A kérdező kommentje:

nem kell gúnyolódni. Mi volt a szándékom? Talán az hogy megtudjam hogyan lehet hétvégén jól kikapcsolódni, írhatsz bármit a tényen nem változtat, alig van hely..... De ismét megköszönöm amit írtál (a tippeket)

üdv

MiniLasvegas :D

2013. márc. 24. 12:37
 6/7 anonim válasza:

nem gúnyolódásnak szántam, csak ez volt a "könyvet boríójáról" első benyomásom :)

oké hogy nem minden sarkon van de szerintem ez nem kevés, amiket írtam az 7 vasárnapi program minden napra egy :D sőt ott van az Anna-fürdő meg a napfányfürdő az már 9 :D

de am mit vársz el hogy mi legyen mert nekem ötletem sincs hogy mit leehtne még idetelepíteni hogy a szegedi nép szórakozhasson?? :)

2013. márc. 24. 15:00
 7/7 A kérdező kommentje:

hmm...talán egy rendes, nem gagyi vidámpark? :) bár már kinőttem belőle. .. Vagy egy közösségi ház, ahova be lehet ülni beszélgetni, netezni, lennének programok, de az is megfelelne ha a könyvtár tovább nyitva lenne (éjjeli könyvtár...mint a filmekben), esetleg vasárnap is.... Nem is értem egyetemi város és nagyon kevés ideig van nyitva, egyik nap nincs is...

a fürdő jogos hogy felhoztad, :)

2013. márc. 24. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!