Hogy van moziba ez a 3D?
Még nem néztem semmiféle filmet 3D-ben szóval nagyon nem konyítok a témához.
Hogy van ez, színesen fogom látni, vagy piros-kékben?
Vagy milyen egyáltalán moziban?
Bocsi, de tényleg nem tudom. xDD
színesben (ne keverd az anaglif technológiával)
jó a moziban
Szerintem neked el kell menni először egy plázába, ahol van műszaki bolt bemutató tv-kkel. Pl ahol van Médiamarkt ott rengeteg televíziót láthatsz térhatású képpel.
A bemutató darabok közül annak térhatású a képe, amit szemüveg nélkül szellemképszerű kettős képpel látsz. Előtte le szokták tenni a hozzá tartozó 3D szemüveget is. Azt tedd fel és kb másfél, max. kettő méterről nézd a képernyőt. Csak ne ijedj meg, amikor a képernyőből látványosan kirepülni látszik néhány gyümölcs (vagy bármi más), a meglendített kosárból. :-))
Tényleg olyan érzése van az embernek, mintha az arcodon menne szét a paradicsom. Szerintem nézd meg! :)
Kár lenne kihagyni.
Egyébként ha már látod, akkor azt is észre fogod venni, hogy vannak tv-k aminek a képernyőjén nem olyan éles a térhatású kép és még sűrű vízszintes csíkok is látszanak rajta, abból a távolságból. Az a passzív rendszerű 3D.
Viszont az melyik közelről is nagyon tiszta és finom részletes képet ad, az az aktív rendszerű 3D tv.
A moziban is hasonló a látvány, legfeljebb nem annyira az arcodig kiugró térhatású mint a térhatást bemutató tv demó anyagoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!