Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ha két fiú megnézi a hajnalhas...

Ha két fiú megnézi a hajnalhasadás 2. részét moziba az mennyire meleges? :DD

Figyelt kérdés
fiú, meleg, alkonyat

2012. nov. 13. 00:45
 1/7 anonim válasza:
100%
Hát ha utána nem Edwardra recskáztok akkor okké :D
2012. nov. 13. 08:55
 2/7 anonim ***** válasza:

:D hisz olyan jó film ki ne akarná megnézni (csak Bella idegesít benne :/) hogy bírta megcsalni Pattinsont...

:*(

2012. nov. 13. 17:30
 3/7 A kérdező kommentje:
Jah. Csak én meleg vagyok és baromira úgy tűnik, hogy akivel mennék az nem az. és ez volt a második eset,hogy beleszerettem egy heteró srácba, és az első eset után amikor kiderült, hogy nem meleg összeomlottam, és úgy tűnik, hogy megint ez lesz. úgyhogy valahogy ki kell kapcsolnom a szeretetemet, mert már unom hogy olyanokba szeretek bele akikbe nemkéne
2012. nov. 13. 18:16
 4/7 anonim ***** válasza:
ha jól értem, ezzel akarod vele közölni, h meleg vagy és ez egy kvázi randi? vagy miért kérdezed?
2012. nov. 13. 18:27
 5/7 anonim válasza:

Én is igy vagyok....

Csak az én barátom 6 évvel nagyobb, de tudja h én meleg vagyok, és nem romlott a kapcsolatunk.

2012. nov. 13. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:
-.- eltértünk a témától..... más kérdést kellett volna feltenned.... mer itt most én a filmre kerestem kérdéseket, erre sztem a "szerelem, sex----->randizás" lett volna a megfelelő
2012. nov. 13. 21:18
 7/7 A kérdező kommentje:
Ez nem randi volt, és nem, nem akartam és nem is mondtam el neki, sőt egy jó ideje nem is találkoztunk.
2015. dec. 2. 23:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!