A 12-13 éves GYEREKEK, miért az alakjukkal vannak elfoglalva? Hova fajulhat még ez a vilàg? Miért nem a gyerekkort élvezik?
Figyelt kérdés
2009. szept. 17. 11:35
1/9 anonim válasza:
Az a baj, hogy a marketing már a gyerekeket is célozza. Kis felnőttként kezeli őket, mert ebből van a pénz. Bevonják őket a divat világába csak azért, hogy jól járjon vele pár cég. De tudod 10 éve, mikor én voltam 23 akkor is eléggé (de azért nem ennyire) el voltak foglalva a kicsik az alakjukkal. Ez valamilyen szinten nem lenne baj, csak ne egy 45 kilós akarjon 5 kilót fogyni, mint manapság.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor kb. egy idösök vagyunk én pl. 21 évesen kezdem az alakommal foglalkozni, addig nem is érdekelt! :) Se a divat/rocker voltam, bàr az is egy fajta divat/ se az alakom, pedig kaptam a koliban rendesen, pedig nem voltam se kövér; se sovàny, olyan pont jo! :)
2009. szept. 17. 11:45
3/9 A kérdező kommentje:
De ezek a kis csajok, jajj van egy kis hasam, basszus, majd kinövöd! Fel tudnak huzni rendesen! Nincs még gyerekem, de ha ilyet fog kérdezni megnyuzom :D
2009. szept. 17. 11:47
4/9 anonim válasza:
Szia! Hát ezt én sem értem, bár én is ilyen voltam, már 11 éves koromtól foglalkoztam az alakommal. Ez a civilizáció betegsége... Azóta csak pár év telt el de még mindig sokat foglalkozom az alakommal, képes vagyok kínozni magam pár kiló mínuszért. Szerintem is hiba, de sajnos ez van, már a gyerekek is azt látják, hogy az embereknek a mindenuk a pénz és a kulso.. ezért is bunkók a kamaszok.
5/9 anonim válasza:
Ja, bocsánat, 13 éves kort akartam írni, nem 23-at. Első voltam. Egyetértek veled kérdező.
6/9 anonim válasza:
el kell fogadni. mit zavar titeket ebben a vilagban....
7/9 anonim válasza:
az biztos hogy jól járnak velünk a divattcégek és társaik;)
8/9 anonim válasza:
ISTENEM mia za hogy hová fajulhat még a világ, normálisak vagytok??!! mér baj ha valaki ad magára és érdekli adivet és nem jár modjuk kötött himzet gyöngyös kis pulcsiba meg egyebekbe? és nem csinálnak sekiből kis felnötte ez bar**ság!!! gondolkodjatok már, és mi van ha érdekel egy 12-13 évest hogy hogy néz ki igenis fontos!!!!!!szánalom....
9/9 anonim válasza:
és ilyenkor én nem élvezek gyerekkort mert ez sokkal jobban érdekel mint a játék az nem izgat ez FEL LEHET FOGNI???? miért ne foglalkozzak avval ami érdekel és mért avval ami nem!!! jajj már.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!