Mit jelent a ribanc szó?
Sajnos nagyon sokan ezt mondják rólam ,természetesen a hátam mögött. Rosszul esik...én nem tartom magam annak. Követtem el hibákat, amiket megbántam ,de tovább léptem, mert nem élhetünk mindig a múltban. Mégis "rámragadt" a ribanc cimke, annyit tettem, hogy összejöttem egy sráccal, aztán szakítottunk, rá pár hónapra, összejöttem az egyik barátjával. Szoktam most is fiúkkal beszélgetni, de tényleg nagyon rosszul esik, hogy úgy ismernek néhányan mint én a Ribanc. :(
Egyszer azt mondta valaki nekem, hogy azért vagyunk tinédzserek, hogy elkövessünk hibákat, tanuljunk belőle, és tovább lépjünk. Ezt az elvet követem, és mégis ezeket kapom? :( Mit tehetnék, mik a véleményeitek?
A prostituált szó szlenges szinonimája. Mint tudjuk jól, a prostik gyakran váltják szexpartnereiket.
Tehát az osztálytársaid szerint túl gyorsan váltod partnereid, magyarul összefekszel mindenkivel.
ha nem tudod, hogy mit jelent a ribanc szó, akkor nem állíthatod azt, hogy te nem tartod magad annak...
Amúgy szard le a mások véleményét.
Van egy ilyen történet/regény is, ami erről is szól, hogy egy lányt ribancnak hívnak, kábé semmi ok nélkül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!