Ki találta ki ezt a hülyeséget, hogy akinek a derekára van tetoválva, az ribanc? Miért lenne az?
Szia,
Sem mellette, sem ellene nem vagyok. Aki tetováltat és mutogatja is, (szerintem) a külsőségekre utazik, őt is külsőségek alapján választja majd ki a lovagja. Az igazi SZERELEM viszont belső értékekből táplálkozik.. Későbbi babavállalás reményében pedig egyáltalán nem egészségesek a has-/derékkitevős topok..
40 év múlva mindenesetre érdekesek lesznek a tetovált / szilikonmellű 60 évesek.. Nincs kizárva, hogy akkor már szégyellni fogják..
Nekem van deréktetoválásom, de ettől még nem feltétlen érzem magam ribancnak. Azért oda került, mert karon, lábon nekem nőn nem tetszik, az valahogy számomra pasis. Maradt a derekam, de nem mutogatom, szinte kizárólag magam kedvéért készült, aztán ha már 60 leszek, nem nagyon fog érdekelni, hogy ki mit gondol a testemről :D
Ez is csak egy sztereotípia, mint oly sok más..majd kimegy a divatból. :)
"Hát igen, én sem értem hogy mire jó ez, hogy egy tetoválás miatt elkönyvelik az embert valaminek."
Ugyanaz a helyzet mint a punkoknál, akinek punktaraja van az egészen biztosan punk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!