Volt már olyan hogy valósággá vállt az álmotok és ismerős volt a helyzet ami éppen történt veletek?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 21:03
2/7 anonim válasza:
Igen, hogy a másnapi zh-mon megbukok,és... megbuktam:D
3/7 anonim válasza:
igen, nem is egy
2 álmom vált eddig valóra, és egy félig. Na meg rengeteg deja vu érzésem is szokott lenni
4/7 anonim válasza:
Számtalan álmom vált eddig valóra, pl.: konfliktushelyzetek, érdemjegy erdmények, az álomból bizonyos konkrétumok stb. Ezzel csak az a baj, hogy utólag derül ki, hogy beteljesedett, én elég sokat álmodok, ált egy éjszaka alatt 4-5 szoktt jönni és ezekből nem mindig lehet kiszelektálni, hogy melyiknek van esélye arra, hogy valóra válljon.
5/7 anonim válasza:
Szia velem rendszeresen előfordul.És ha álmodok valamit és rossz álom volt néha félek hogy ez is valóra válik.Rengeteg ezt már láttam ezt már ismerem érzésem van.Sok mindent megtudok mondani előre.Sokan boszorkánynak hívnak és nem a természetem miatt.
6/7 anonim válasza:
Én még ötödikben álmodtam egy fiúval aki akkoriban még nem bírt napi háromszor kigáncsolt esetleg pont azért mert belém volt esve de ezt álmodtam: járok azzal a szeméttel. péntek délután van az iskola előtti utcán deszkázik barátjával mennek hülyülni én futok utána, hogy: Erik!, várj! Keresztül rohanok az út testen elkezdem puszilgatni de nem úgy ahogy anyucit puszilod meg hanem ilyen szerelmesen, aztán megakarom csókolni, vagyis el is kezdem csókolni a fiút de nem csókol vissza értetlenül nézek rá ilyen "járunk, mért nem csókolsz vissza b.meg" nézéssel utána dühösen megyek vissza a suliba. itt kiesett egy kis rész. Utána az a kövi jelenet h miattam az egész suli előtt (leégetve magát) énekel valamit, amikor vége a dalnak reménykedve néz rám én meg: mi van b.zmeg aszt hiszed h egy daltól jobb lesz? és hozzá vágom ami a kezemben van aztán elkezdi h jó akkor gyere holnap diszkóba. megint kiesik egy rész. a kövi jelenet az volt h állunk a diszkóban vége a számnak nézek rá boci szemekkel megint... ugyan úgy... elkezdem a csókot és megint... ugyan úgy.... nem csókol vissza. nézek rá nagyon kiakadva: most meg mi van???? mért kell még egyszer kikosaraznod hát nem volt elég haverod előtt leégetni? -de én még nem csókolóztam- hallatszódott a halk válasz én hirtelen megcsókoltam. Ezt vasárnapról hétfőre álmodtam szóval elmondtam hétfőn egy csomó embernek... aztán még aznap délután egy "barátnőm" meg írta neki iwiw-en és másnap én csak éreztem h a fiú máshogy néz rám, de nem gondoltam volna h egy jó indulatú elmesélte neki...szóval tudta az álmomat! nem volt ő olyan fiú volt önbizalma és barátnője is.... én hülye pénteken üvegeztem.... és nyilván milyen feladatot kaptam..... közeledett a nyár jó idő volt és péntekenként a két jó barát mindig együtt ment deszkázni. és én se voltam ám félénk... ezért (muszályból) lerohantam a lépcsőn h !várj! és utána... meg.... meg... megcsókoltam de most már igaziból. csakhogy ő ismerte az álmomat persze h ismerte.. és persze h nem csókolt vissza és nem azért mert sokkot kapott. de ezen a haverja elkezdett röhögni én meg a cikiség netovábbjában szaladtam volna de itt megváltozott az álom ugyanis elkapta a kezem, visszahúzott magához, és megcsókolt. aztán halottam jófej osztálytársaimat: héé elég már xD röhögtek ! azóta járok a fiúval
7/7 anonim válasza:
én nekem déjá vu-m szokott lenni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!