Mi a véleményetek a "skinhead"-ekről és a hungaristákról?
Figyelt kérdés
2009. szept. 16. 17:40
2/29 anonim válasza:
sztem gáz...
de ez csak az én véleményem
15/L
4/29 anonim válasza:
szeretem őket. ^^
jó fejek. =)
volt barátom hungarista. *_*
5/29 A kérdező kommentje:
sztem is jó fejek:P
imádom őket^^
2009. szept. 16. 19:49
6/29 anonim válasza:
most miért kellett lepontozni egyeseket ?
amúgy sztem félelmetesek
7/29 anonim válasza:
Én félek tőlük!
És ahogy lehet kerülöm is őket! Persze tudom, hogy biztos ők is nagyon jó fejek meg minden..
De egyszerűen a vér is megáll bennem amikor felszállnak a villamosra vagy buszra vagy metróra vagy akár az utcán jönnek velem szembe.. Néhányan olyan agresszívek meg túl szabad gondokodásúak..
Vagy én vagyok túl konzervatív nem tudom..
8/29 anonim válasza:
Ja, tényleg elég agresszívnak tűnnek, persze lehet, hogy nem azok és úgy vettem észre, hogy lenézik a többi emebert. Amúgy meg nem értem, hogy miért akarnak "Nagy-Magyaroszágot", hiszem még ezt a kicsit is csődbe visszük...
9/29 A kérdező kommentje:
azért visszük "csődbe" mert sz@r a kormány...nem értem h miért kell hülye cigánynak vezetni MAGYARországot...meg egyáltalán kikéne írtani az összes cigányt és zsidót..de főleg a cigányokat...
2009. szept. 17. 17:24
10/29 anonim válasza:
Én örülök nekik, biztonságban érzem magam nekik köszönhetően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!