Hogyan tudnék beindítani egy oldalt facebookon?
Figyelt kérdés
Nem idézetes oldalra gondoltam, csinál a fene!-.- annyi van belőlük mint a parazitákból. Egy vicc oldalra gondoltam, nem tudom mennyire elcsépelt. Hiába osztom meg 100x hogy lájkolják, hiába hirdetem blogomon/honlapomon és teszem ki a saját facebookomon nem jönnek rá a lájkok. Csak ritkán, 1-1 aligha. Ötletek?2013. márc. 19. 13:00
1/3 anonim válasza:
A viccoldallal is ugyanaz a helyzet. Hacsak nem te kreálod a tartalmat, ugyanúgy kénytelen vagy a többi oldaltól ellopkodni-másolni ahogy a másik több ezer oldal is csinálja. Azért is nincsenek követők, hiszen ugyanazt a tartalmat máshonnan is be lehet szerezni, nem tudsz olyat mutatni ami miatt téged lenne érdemes követni.
2/3 A kérdező kommentje:
ez a baj:/ de ha kreálok sajátot, más oldal ugyanúgy ellopja..:s
2013. márc. 20. 00:24
3/3 anonim válasza:
Sok oldal a másolgatásból is "meg tud élni", tehát ez nem igaz. Marketing a kulcsszó. Terjeszteni kell mindenféle módon az oldalt és a postokat. Pl. facebook hirdetéssel. Egy-egy saját vicc mellett a válogatás stílusa (=szerkesztés) emel fel egy oldalt könnyen, lásd pl. híroldalak is MTI-t másolgatnak és minden x-edik saját tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!