Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan barátkozzak facebookon?

Hogyan barátkozzak facebookon?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel szívesen összebarátkoznék, persze csak azért mert magányos vagyok és több barátnőt szeretnék, de nem tudom hogy csináljam, mert csak facebookon tudnék vele megismerkedni de csak úgy nem írhatok rá hogy szia mizu?. És az is lehet hogy ő nem szeretne velem. Mit csináljak?

2013. márc. 16. 18:53
 1/9 aspikami ***** válasza:
Miért pont facebookon akarsz vele megismerkedni? Személyesen nem megy? Ha meg messze laksz tőle akkor meg nincs értelme szerintem belekezdeni se.
2013. márc. 16. 19:12
 2/9 A kérdező kommentje:
Mert személyesen nincs rá mód, de tudnék vele találkozni mindennap látom a városba csak nem egy suliba járunk.
2013. márc. 16. 19:19
 3/9 aspikami ***** válasza:
Ha minden nap tudnál vele találkozni, akkor személyesen hogy nincs rá mód? Én vagyok a hülye? Félsz odamenni hozzá? Akkor mi értelme? Ha nem mersz odamenni 1 csajhoz akkor sose lesz barátnőd.
2013. márc. 16. 19:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Mert csak távolról látom. És csak úgy nem mehetek oda, és a barátnőivel van.Ezért könnyebb lenne facebookon és ha megismerjük egymást akkor már élőbe is könyebb lenne csak nem tudomhogy kezdjem el a beszélgetést.
2013. márc. 16. 19:36
 5/9 anonim ***** válasza:
jelöld be aztán biztos megkérdezni honnan ismeritek egymást és te majd írod, hogy szoktad látni és szívesen megismerkednél vele ha lenne kedve..
2013. márc. 16. 19:39
 6/9 A kérdező kommentje:

De már ismerősöm.

De azért köszi a választ:)

2013. márc. 16. 19:42
 7/9 anonim ***** válasza:
akkor meg írj rá, hogy lenne e kedve ismerkedni... :D
2013. márc. 16. 19:43
 8/9 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy ő a menőkhöz tartozik én pedig nem.
2013. márc. 16. 19:48
 9/9 anonim ***** válasza:
nem veszthetsz semmit vele ha megpróbálod... hajrá:D
2013. márc. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!