Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tudnék csinálni ilyenkor?

Mit tudnék csinálni ilyenkor?

Figyelt kérdés

A szomszédban van egy k*cs*g rib*nc. Akihez állandóan idejár a pasija. Első alkalom az volt, hogy este 23 óra körül ide ette a fene, elkezdte verni az ajtót, meg mellé a neandervölgyi szöveget nyomta: "BEMEGYEK AJTÓSTÚ!" - Nem nyitottak ajtót. Mondta a csávó hogy hívja a rendőrséget. Jó, rá pár percre jött is a rendőr, és persze hová kellett felcsengetni 23 órakor? Hát hozzánk! Hova máshova? - Én meg enyhe idegállapotomnak köszönhetően sikeresen üdvözöltem a rendőrt (mert ekkor még nem tudtam hogy ő jön) egy "Mi a g*ci van már??" szöveggel. - Utána picit leizzadtam amikor mondta hogy a rendőrségről jött. Bár, talán nem mást kellene felébreszteni másnak a mónika sója' miatt. De lényegtelen. Ez a csávó, azóta idejár, mint valami szellem. Hol este, hol napközben, hol korán reggel, mint pl. ma is. Ma pl. 6:50-kor arra ébredtem hogy ugat a kutyus (panel 3. emelet, és kistacskó). Mondom ki a rák már az. Hát megint a csávó volt, és megint beszélt a nőjével... Elegem van már belőle. Mit lehetne ilyenkor csinálni? Rendőrségen lehetne bejelentést tenni? Mert vagy ők jönnek ki, vagy én verem meg úgy hogy b*szarik, amilyen higgadt ember vagyok. Ráadásul ez meg ilyen kvazimódó szerű kis törpe p*cs. - Múltkor képes volt a szomszéd folyosóra kitett kanapéján aludni(!!!) egy éjszakát. Ez már nem állapot, hogy idejár.

Elnézést az indulatos, és tajparaszt stílusért, de már tényleg elegem van belőle. Felébreszti az embert, meg itt beszélik meg a dolgaikat. Nevetséges.

2013. márc. 19. 10:41
 1/4 anonim válasza:
nálunk is voltak hasonló helyzetetek, először azt javasolták hogy a ház közös képviselőjével kell beszélni erre. Aztán pedig nem a rendőrségen hanem az önkormányzatnál kell feljelentést tenni ez ellen. Egyébként ha minden alakalommal kihívod a rendőrséget mert pl. 22:00 után már csendháborítás van, akkor egy bizonyos kiszállás után pl. már 6odjára jönnek ki akkor pénzt büntetést kapnak. Nekem ezt mondták ha először pár alakalommal még nem de ha már kb. 6odjára hívják ki a rendőrséget akkor kapnak pénz büntetést. Hátha akkor már megunják ezt ha megbüntetik őket.
2013. márc. 19. 15:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

A ház közös képviselője egy birka. Szóra sem érdemes. Szóval ő kilőve. Marad a második opció.

2013. márc. 19. 16:33
 3/4 anonim válasza:
Nálunk se 100%as a közös képviselő, így az egyik szomszédom mondta h utána jártak és az önkormányzatnál kell feljelentést tenni ez ügyben. Vagy: azt nem írtad hogy az illető albérletben lakik-e vagy a saját lakása. Mert ha albérlet akkor a tulajjal is beszélni kell hogy a bérlője zavarja a lakók nyugalmát.
2013. márc. 20. 13:14
 4/4 anonim ***** válasza:

Anyám több helyen közös képviselő, a közös képviselő semmit nem tud és nem fog tenni. Mindenhol vannak problémás lakók, menjenek önkormányzat jegyzőjéhez, az behivja majd mindkét felet és valamit határoz.

A közös képviselő nem hivatalos személy, meg nyilván egyik lakóval sem fog konfrontálódni.

Mellesleg ha normálisan beszélnél a szomszéddal lehet lehetne változtatni de amig te is kcsg rbncozol addig nem fog megoldódni.

2014. nov. 13. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!