Mit tudnék csinálni ilyenkor?
A szomszédban van egy k*cs*g rib*nc. Akihez állandóan idejár a pasija. Első alkalom az volt, hogy este 23 óra körül ide ette a fene, elkezdte verni az ajtót, meg mellé a neandervölgyi szöveget nyomta: "BEMEGYEK AJTÓSTÚ!" - Nem nyitottak ajtót. Mondta a csávó hogy hívja a rendőrséget. Jó, rá pár percre jött is a rendőr, és persze hová kellett felcsengetni 23 órakor? Hát hozzánk! Hova máshova? - Én meg enyhe idegállapotomnak köszönhetően sikeresen üdvözöltem a rendőrt (mert ekkor még nem tudtam hogy ő jön) egy "Mi a g*ci van már??" szöveggel. - Utána picit leizzadtam amikor mondta hogy a rendőrségről jött. Bár, talán nem mást kellene felébreszteni másnak a mónika sója' miatt. De lényegtelen. Ez a csávó, azóta idejár, mint valami szellem. Hol este, hol napközben, hol korán reggel, mint pl. ma is. Ma pl. 6:50-kor arra ébredtem hogy ugat a kutyus (panel 3. emelet, és kistacskó). Mondom ki a rák már az. Hát megint a csávó volt, és megint beszélt a nőjével... Elegem van már belőle. Mit lehetne ilyenkor csinálni? Rendőrségen lehetne bejelentést tenni? Mert vagy ők jönnek ki, vagy én verem meg úgy hogy b*szarik, amilyen higgadt ember vagyok. Ráadásul ez meg ilyen kvazimódó szerű kis törpe p*cs. - Múltkor képes volt a szomszéd folyosóra kitett kanapéján aludni(!!!) egy éjszakát. Ez már nem állapot, hogy idejár.
Elnézést az indulatos, és tajparaszt stílusért, de már tényleg elegem van belőle. Felébreszti az embert, meg itt beszélik meg a dolgaikat. Nevetséges.
Köszönöm a választ!
A ház közös képviselője egy birka. Szóra sem érdemes. Szóval ő kilőve. Marad a második opció.
Anyám több helyen közös képviselő, a közös képviselő semmit nem tud és nem fog tenni. Mindenhol vannak problémás lakók, menjenek önkormányzat jegyzőjéhez, az behivja majd mindkét felet és valamit határoz.
A közös képviselő nem hivatalos személy, meg nyilván egyik lakóval sem fog konfrontálódni.
Mellesleg ha normálisan beszélnél a szomszéddal lehet lehetne változtatni de amig te is kcsg rbncozol addig nem fog megoldódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!