Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Kapott anyukám egy SMS-t...

Kapott anyukám egy SMS-t (bővebben lennt (? ) )

Figyelt kérdés

Kapott anyukám egy SMS-t,ami így szól:

"Húztam egy kártyát Önnek. Beszélnünk kell! Hívjon most a 0690666655-ös számon! (485Ft/perc) EZO.TV"

Na már most a gondom az,hogy ezek honnan tudhatják anyu telefonszámát, és ami furcsa,h olysn mintha rájöttek volna mikor kell küldeni ezt a bizonyos SMS-t, ugyanis haláleset történt a családban. Sürgős!

2013. márc. 18. 19:18
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja és még azt szeretném kérdezni,hogy ti kaptatok hasonló üzenetet a mobilotokra?
2013. márc. 18. 19:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Az ilyenekkle nem kell foglalkozni,csak penzcsalas
2013. márc. 18. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:

Mikor megveszi a telefont és nem kéri , hogy titkosítsák akkor a szolgáltató ki adja az adataidat a Telekom zrt-nek ők meg megosszák különböző cégekkel . A különböző reklámosok is onnan szerzik meg a számokat .

Hogy pont akkor halt meg mikor kapta az sms-t az csak véletlen , vagy van a halott és anyukád ismerősei között aki tud róla és így akarják anyukádat átvágni .

Ami jósok vannak a különböző kereskedelmi csatornákon az mind átverés .

2013. márc. 18. 19:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Én is kaptam ilyet. Nehogy felhívjátok mert az egész egy nagy csalás!
2013. márc. 18. 19:34
 5/7 anonim válasza:
Én is kaptam ilyen üzenetet, egy kicsit azért elgondolkodtató mert nálunk is történtek dolgok. Lehet hogy csalás de sok a véletlen egybeesés és már máskor is tapasztaltam ilyet. Furcsa....
2013. márc. 25. 12:52
 6/7 anonim válasza:
Ma kaptam ilyen hívást és eléggé meg vagyok ijedve:(((( lécci írjatok valamit...:((
2014. febr. 1. 20:25
 7/7 anonim válasza:
előző vagyok nem hívást csak sms-t kaptam.
2014. febr. 1. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!