Hogyan találjak egy vámpírfiút magamnak?
Figyelt kérdés
komolyan gondolom hiszek bennük.ne irjatok olyat hogy hülye vagyok vagy hogy ez lehetetlen.2013. márc. 16. 19:43
21/28 Zanurusa válasza:
Üdv ha adsz egy közvetlenebb személyes esélyt , be bizonyítom hogy az vagyok aminek írom magam.
22/28 anonim válasza:
ms91
csak hogy egy szikrányi fényt tegyek abba a mérhetetlenül sötét fejedbe hagy mondjam el hogy nem vagyok 12 éves...
egyébként nagyon ügyes vagy ! ki tudtál másolni egy részletet a wikipédiából!! most tapsolnom kéne??? amugy a kiselőadásod nélkül is tudtam mi az a fantasy de mindegy ...(csodálkozom magamon hogy lesüllyestem a szintedre..)
Tudni akarod miért vitázom veled??? mert veled ellentétben én nem vagyok egy faragatlan tuskó aki belegázol mindenki lelkébe!!
Néha azért magadba nézhetnél mielőtt megszólalsz!
Gondolkozz el !!!
24/28 Zanurusa válasza:
rendben , akkor légyszíves közvetítsd az elérhetőségét.
25/28 Zanurusa válasza:
át vertél ,át vágtál és meg aláztál
hazug embert hamarabb útól érik ...
Milyen érzés ? kielégít ?
jobban jársz ha meg szünteted a kérdést
mert mások is rá jönnek a csalásodra
Direktbe csinálod Igaz ? Ez okoz örömet.
26/28 anonim válasza:
miért kell itt vitatkozni srácok? semmi értelme... ha a kérdező itt akar vámpír barátot keresni, hadd próbálkozzon.. mindenkinek alanyi joga hinni akár vámpírokban akár szellemekben akár az uborka pakolásban..
27/28 anonim válasza:
Bwhaahh, imádom a Gyűrűk Urát!:D Kedves kérdező. Ha szereztél magadnak vámpírt, keresd meg nekem Legolast, légyszi!! *-* Ha pedig valami úton módon, talán, esetleg őőő.. Lehet hogy nem léteznek, akkor beérem egy egyszerű földi halandó férfival, és talán neked is ezt kéne tenned.:c:D
28/28 anonim válasza:
Nem tudom, én nem akarok vámpírfiút,nem hiszek a vámpírokban de jó elképzelni mi lenne ha léteznének, én az lennék stb. szvl értem a kérdést viszont arról fogalmam sincs hogyan szerezz vámpírfiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!