Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek kitör a háború?

Szerintetek kitör a háború?

Figyelt kérdés
Észak Korea kísérleti atomrobbantásokat hajtott végre, és most semmissé nyilvánították a sok éve tartó megnemtámadási egyezményt dél-Koreával. Sőt a "nagy vezér" még amerikát is megfenyegette. Szerintetek lesz háború, és ha lesz, milyen következményei lesznek az eu-ra nézve?

2013. márc. 16. 17:27
 1/4 anonim ***** válasza:
57%
egyértelmű hogy lesz háború, múltkor is volt, de reménykedjünk hogy nem lesz belőle apokalipszis
2013. márc. 16. 17:55
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Nem lesz itt háború , csak erőfintorgatás , amit csinálnak .
2013. márc. 16. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha nézed a dolgok alakulását, akkor láthatod, hogy egyre szélsőségesebb lépéseket vet be mindkét fél. Egyik oldal gyakorlatozik, a másik válaszul fenyegetőzik, majd vissza fenyegetőznek, aztán az első fél rakétákat lő a semmibe, itt tartunk most, és szerintem innen már nincs visszaút. A másik pedig, hogy egy világméretű konfliktus már olyan régóta a levegőben van, hogy a legkisebb szikra is belobbanthatja.
2013. márc. 17. 14:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Én azért bízom benne h sikerül megtartani a békét. Észak koreában éheznek és éhenhalnak emberek százai, ezrei! Csak az idióta vezérük egy dagadt barom! Hallottam hogy egyesek kannibalizmusra vetemednek, egy férfi megette 2 gyermekét, egy másik meg a kollegáját, a maradékot meg birkahúsnak árulta... Borzalom! Miért nem lehet ezt a diktatúrát felszámoltatni a 21. században?!
2013. márc. 17. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!