Miért néznek le a volt oszt. Tásaim? (részletek lent)
Figyelt kérdés
Most vagyok 8.-os, a 7. osztályt már másik iskolában kezdem meg.A volt oszt.társaim közül kb.:4-en 5-en rendesen beszélgetnek velem...a többiek csak kb. szia, mizu alapon...
most azért néznek le, mert elmentem tőlük vagy azért mert rocker vagyok és úgyis öltözködök...nem úgy mint ők.Mivel, hogy ők olyan ribancosak...14 évesen olyan beképzeltek...:S
Mit gondoltok miért van ez?
2009. szept. 15. 17:52
1/2 anonim válasza:
Azért van ez mert kilógsz a sorból, és ez nekik nem tetszik. Persze ettől nem kell neked is olyan beképzeltnek lenned. Egyszerűen csak add magad, és ha továbbra sem beszélgetnek veled, akkor hagyd őket hadd menjenek, mert nem érdemlik meg a barátságodat.
2/2 anonim válasza:
Most konkrétan mi a bajod? Hogy nem vagy jóban mindenkivel? Legalább köszönnek és megkérdezik, hogy vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!