Talajterhelési díjjal kapcsolatban ki mit tud?
Én annak idején 15-éve befizettem a csatornázási hozzájárulást, az akkori szabvány szerint megcsináltattam a csatlakozóaknát. A akkor rá akartam köttetni a hálózatra a mi utcánkban megvolt a vezeték de a telep még nem volt kész. 20011-ben rá akartam köttetni mai szabvány szerint ezt
már másképp kell csinálni. A cső vége be van betonozva a fogadóaknába. Most törjem fel az egész aknát 40cm vasbeton? Vagy létezik egy köztes megoldás is, csak a csatornások nem akarnak tudni róla? Ha valaki tud valamit megköszönöm előre is. Ja és 70ezer a talajterhelésim.
A nevelt fiaméknak otthagytuk a 67m2 házat gyors lakóház.
A gyerek 70ezret az élettársa 80 ezret keres. az asszony gyerekét tartják még el. 117m3 vizet fogyasztottak a talajterhelési díj majdnem 200ezer. Lehet,hogy soknak tűnik, de fürödniük kell mert piszkos munkát végeznek,és miért is lenne a munkásoknak tisztálkodási lehetősége, az már a múlté.
Ez csak a talajterhelési 3havi fizetés. Csatorna sem sokkal kevesebb! Ha úgy adódik éljünk 27000-böl a rezsicsökkentő kormány szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!