Mért van most ez? Nektek volt már ilyen? Most letiltanak az oldalról?
Írtam egy kérdésre egy választ, és oda írták h a nem tok kik megfogják vizsgálni a kérdéseimet stb... és ha olyan h izé akkor letörlik, de nem csak én szoktam csúnyán beszélni ezen a fórumon
istenem
nem is írtam azért olyat amilyet még más ne írt vna
jaj dehogy fognak letiltani. maxc törlik a kommentedet, nekemis voltmár ilyen párszor.
sőt én egyszer kaptam egy automata ablakot, mert több helyen, ahol szar volt a helyesírás, megkérdeztem h hogyan javították ki utólag:D mire automata ablakban kaptam egy választ h a moderátor teszi meg ezt :D
Persze, hogy letiltanak, de előtte kerékbe törnek és olajba főznek, csak utána akasztanak fel!
Ne viccelj! Ez egy ún. "trágárság szűrő" által generált üzenet, amit azért vegyél komolyan. Nem az a legnagyobb baj, hogy letiltanak az oldalról.
Őőő, én úgy tudtam hogy minden komment elküldése előtt kiírják ezt.. De ha belegondolsz, hogyan vizsgálnának már meg minden egyes kérdést egyenként? Akkor vizsgálódnak ha valaki bejelenti hogy a kommented/kérdésed offenzív.
Csak nézz bele a politikai fórumokba, ha azokat nem törlik akkor semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!