Megéri a tidebuy.com oldalról vásárolni?
Tidebuy vásárlás veszélyei:
A kiválasztott ruha a modelleken mindíg mutatós, rajtad nem biztos, hogy jól áll!
Az anyag minősége szinte mindíg más, mint amit a képen sejteni lehet! Ált. nem jó a minősége. Kinai épp ezért nem is jó.
A NAV. vámot és Áfát számol rá, ha kibonják a csomagot. Hiába irják rá - Ajándék-! 150 EUR.felett vám van, az alatt is számolnak ÁFÁ-t.
Ritkán érkezik meg a csomag időben, de tapasztalat szerint inkább elveszik a csomag.
Én egy gyönyörűnek tűnő extra nagy méretű ágyneműt rendeltem, 3 hónap után érkezett meg 148 Dollár volt és a kukában végezte! 100% pamut helyett tiszta műszál, ronda szín és minőség. Annyit írtak a reklamációra, hogy sajnálják! Hát én is sajnálom, hogy vásároltam tőlük.
Barátnőm egy ruhát rendelt, méret jó volt, de borzalmas volt a minősége 489 dollárt dobott ki az ablakon.
Elso vagyok, masodiknak irom h ajandeknal 45 eur felett van vam, nem ajandeknal 20 eur felett.
Jah es paypalnal kerhettel volna visszateritest mar 1 honal csuszas utan, es amikor megjott a csomag meg akkor is kerhettel volna visszateritest h "nem a valosagnao megfelelo volt a leiras. Pamut helyett muszalas a termek"
En teritettem mar vissza paypallal 140 000 forintot mert egy rohadek ebayes becsapott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!