Csak én vagyok ilyen bolond?
Figyelt kérdés
Jöttem hazafele és már nagyon kellett pisilni. Le sem vettem a cipőm úgy rohantam vécére. Aztán nadrág lehúz pisi kienged. Idáig minden rendben volt. Aztán kiderült hogy nem nyitottam fel a wc tetejét.
Veletek is történt már hasonló?? XD XD XD
2009. szept. 15. 13:38
1/8 anonim válasza:
Nekem is egyszer nagyon kellett, és én egy építkezés tojtojára mentem pisilni, rohadt undorító volt, és amikor kijöttem 15 munkás ott röhögött rajtam, hogy szívesen látnak legközelebb is... a tiéd emberibb:D
2/8 A kérdező kommentje:
hehe a tiéd is jó :D
2009. szept. 15. 13:46
3/8 anonim válasza:
De legalább ha mellé ment te otthon voltál és megoldottad a ruha meg tisztálkodás dolgot,de most képzeld el ugyan ezt a storyt a kórházba látogatásba menet, a kórházi wc-be ill.mellé és a ruhán meg a jó kis árulkodó nyomok..:-)))
4/8 A kérdező kommentje:
hát igen ott azért elég ciki lenne =)
2009. szept. 15. 13:54
5/8 anonim válasza:
A Vizy András régi műsorában volt egy story amit egy játékos mesélt,szolija volt és egy középkorú hölgy járt a gyors barnulás érdekében heti 2×szoliba hozzá, de valahogy sehogy nem látszott rajta, hogy barnulna....egyszer benézett a tulaj, hogy minden rendben van e és akkor érte csak az igazi meglepi a nő a lecsukott szoli tetején feküdt közbe meg alatta ment a gép.....na ez mi ha nem bolond?:-))))))))
6/8 A kérdező kommentje:
XD ezen jót nevettem :D
2009. szept. 15. 14:03
7/8 anonim válasza:
Egyszer nem ébredtem fel rendesen az éjszaka (biztosan beragadtam az ébrenlét és az álom között) és a lecsukot wc tetejére pisiltem. :$
8/8 anonim válasza:
Én egyszer olyan kómás voltam ébredés után, hogy a hálóingemet nem a szennyeskosárba dobtam, hanem a wc-be. És csak akkor vettem észre, amikor legközelebb bementem :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!