Jó cipő a ROSE 3?
Figyelt kérdés
Mármint kényelmes, jól tapad?2013. márc. 15. 14:18
1/4 anonim válasza:
sajnos semmit nem tudok róla, de amihez ilyen játékos a nevét adja és hordja meccseken az csak jó lehet ;)
2/4 Levi86 válasza:
Jól néz ki.ennyi. de nem biztonságossab mint bármelyik más. Az igazság az h haweromnak Rose van és kiment a bokája. szóval a lényeg csak annyi h neked sosem lesz olyan szakszerű kötés a bokádon mint az NBA játékosoknak. ettől függetlenül Rose is bokasérülés miatt bajlódik
3/4 A kérdező kommentje:
Nem a kinézete a fontos nekem, hanem a kényelme, illetve biztonsága. Tudtok ajánlani valamilyen más cipőt esetleg?
2013. márc. 22. 21:05
4/4 anonim válasza:
A Rose cipők meglehetősen silányak magamból kiindulva. A tapadása olyan mint amikor jégen fut az ember, a talphoz való illeszkedése pedig viszonylag jó, bár ez betörés kérdése. Mindenesetre az enyémet már eladtam két használat után. Gumírozott sportpályán nem tudtam benne kellőképpen megállni sajnos így nem láttam értelmét tovább használni. Én személy szerint a Jordan cipőkre esküszöm, vagy a Conversre. Ez a két típus még nem hagyott cserben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!