Ha egy fiú szereti a Twilightot, az b*zis?
Figyelt kérdés
2009. szept. 14. 20:47
11/21 anonim válasza:
csak 1 kicsit... mert a twilight romantikus és azért ez 1 icipicit b*zis...
12/21 anonim válasza:
Szerintem inkább aranyos :D
De az első könyvre tényleg az van ráírva, hogy nőknek xDD
13/21 anonim válasza:
Azért van az írva, mert a könyvmolyképző egy gyökér kiadó. : ) Fura, az angol kiadványok egyikén sem látom...
14/21 Niko0131 válasza:
mért lenne bzis,én is szeretem,plussz a romantikus filmek is jok,am sz@rd le h ki mit mond
15/21 anonim válasza:
Mi az hogy B*zis?????? Ez valami gyűjtőnév???
SZERINTEM HETERÓS ! FÚJ -.-
Ne úgy beszélj már erről mint egy egységes dologról.
Am meg én szerintem kiröhögném ha twiligtos pasit..
16/21 anonim válasza:
az én fiúm is szereti a twilight saga-t. sztem egyáltalán nem b.zis (: inkább jó hogy vannak még ilyen fiúk.
17/21 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem b*zis csak romantikus beállítottságú.. ha tetszik neki nézze nyugodtan nincs azzal semmi gond... am fan vok.. és lány de a bátyámis szereti
18/21 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
de tök mindegy, már megutáltam:D
2010. aug. 4. 07:52
19/21 anonim válasza:
már megutáltad?? :DD PFF.
amúgy meg amíg nem viszed túlzásba addig nem para. de ha twilight poszterekkel van kitapétázva a falad meg heti 5x megnézed az már nagyon tré :'DDD
20/21 A kérdező kommentje:
neem, ilyen nem volt, csak elolvastam mind a 4 részét és nagyon tetszett, de ahogy igy belegondoltam, meg megnéztem filmbe az újholdat teljesen kiábrándultam.:D
2010. aug. 5. 07:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!