Mennyibe kerül egy fotósorozat, ha a barátnőmmel szeretném?
A fotográfustól és az igényeidtől függ. Nyilván kapcsolatban van sminkessel, fodrásszal, esetleg stylisttal aki ilyesmivel foglalkozik, így ezek megoldhatóak, de ruhát szerintem biztosan nem adnak. Az ár függ attól, hogy műtermi vagy kültéri képeket szeretnél, mennyit, milyen formában, hány helyszínen és egy magát Facebookon fotósnak nevező illetőt keresel-e meg vele, vagy egy professzionális fotográfust profi eszközökkel, tapasztalattal, megfelelő szakmai portfolioval. Ezektől függően 10E Ft és kb. 150E Ft között lesz az ajánlat végösszege.
Én például amennyiben elkerülhető nem fotózom műteremben, nem szeretek, az érzelmeket szerintem vétek egyszerű műtermi hátterek elé bezsúfolni, portréimat a természetben, tavasszal a zöldellő erdőben, vagy nyáron az aranysárga búzamezőn esetleg napraforgók között, vagy a városban exkluzívabb helyszíneken készítem, hogy csak néhányat említsek a határtalan lehetőségek közül.
Remélem segítettem!
Szép napot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!