Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne ezt túlélni?

Hogyan lehetne ezt túlélni?

Figyelt kérdés

Szóval 14 éves vagyok (igen lehet írni, hogy ,, hŐŐ hŐŐŐ 14 éves és már baja van az élettel hÖő hÖő'')

és nemrég derült ki, hogy a legjobb barátom, mondhatni egyetlen elmegy a suliból jövőre, mert felvették a madách táncsulijába.

Nem tudom, hogy hogyan tudnám magam mosolyogtatni...

Már addig romlott a helyzet, hogy az OCD-m már mondhatni tönkretesz.

Már nem tudok mibe menekülni, már próbáltam könyvet olvasni de elfogyasztottam egy hónap alatt az összes könyvet ami érdekel, vagy a korosztályomnak megfelelő.

Már próbáltam festeni, írni és már van beszélgetőtársam a fejemben...

De nem vagyok bolond. (Talán egy kicsit, de az csak a minimum amennyire mindenkinek kéne hogy legyen)

Nem tudom mit kéne kezdenem magammal, mert már olyan is volt, hogy hazajöttem a suliból és nem bírtam felkelni, mert nem volt motivációm. (lehet ezt lustaságnak is nevezni, ha úgy vesszük)

Mit kéne tennem, hogy ne menjek tönkre?

2013. márc. 12. 20:39
 1/1 anonim ***** válasza:
És attól mert elmegy még tudjátok tartani a kapcsolatot. Ne legyél önző és gondolj arra hogy neki az a jó, azt szeretné csinálni... amúgy se lenne örökké melletted és fogná a kezedet.
2013. márc. 13. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!