Hogy lehet ezt túlélni? Bővebben lent
Figyelt kérdés
Édesapám sajnos nyáron meghalt egy igen csúnya betegségben 53 éves volt. Én 17 vagyok van egy nővérem aki 20 éves és az édesanyám 45 éves. Így maradtunk 3-an. Mindig nagyon vártam a szent estét nagy örömmel, titokban mindig azt vártam nagyon h végre együtt legyünk. És most hirtelen.... nem. Nem tudom ezt hogy fogom átvészelni. Valakinek valami hasonló élmény? Aki kicsit tud nekem lelki támogatást adni? Lesz ez jobb, vagy csak egyre rosszabb?2011. nov. 30. 20:30
1/4 anonim válasza:
Lesz jobb. A legrosszabb helyzetben viszont szerintem anyukád van.
2/4 anonim válasza:
Szia!
Utólag is fogadd őszinte részvétem!
Nekem is nyáron halt meg Anyu, egész pontosan júniusban. Mi is 3-an maradtunk: a 16 éves Hugom, Apu és én.
Meg tudlak érteni, én is tartok az ünnepektől, már előre stresszelek, hogy hogyan fogjuk átvészelni. Már ez a Karácsonyi láz is rosszul érint bennünket.
Tanácsot sajnos nem tudok adni, mert nekem is friss még a seb, de azzal tudlak bíztatni, hogy az idő kicsit enyhíteni fogja a fájdalmat! 2 éve már elveszítettem Valakit, akit nagyon szerettem és tapasztalatból mondom, hogy lassan, de valamennyit segít az idő.
Erőt és kitartást kívánok!
3/4 A kérdező kommentje:
Te is fogadd őszinte részvétem. És neked is rengeteg erőt és kitartást kívánok! Köszönöm a válaszodat:)
2011. dec. 1. 09:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!