Volt már ilyen veletek? Mit tettetek? És én mit tegyek? Sürgős.
Figyelt kérdés
Szóval, ma megpillantottam egy lányt a villamosmegállóban. Lány vagyok. Nem tudom, mi történt velem, de amint megláttam, úgy éreztem, muszáj megismernem. Felszálltam ott ahol ő, figyeltem és gondolkoztam, hogy lehetne ezt kivitelezni. Megszólítani nyuszi vagyok, meg hát hogy nézne ki, hisz én is lány vagyok... Semmi olyasmi, hogy megtetszett volna, hanem... Nem tudom megmagyarázni. Egyszerűen úgy érzem, MEG KELL TALÁLNOM. Sosem volt még ilyen velem. Iskolatáskával volt, szóval reménykedem, hogy látom még. De ha látnám is, mit tehetnék?... Láttam, hol szállt le és merre indult, hol szállt fel, mi volt rajta, stb... De... Nem értem... Csak meg kell találnom... Mire hazaértem, már teljesen kivoltam a kétségbeeséstől. De mi ez? Hisz nem is ismerem, csak tíz percen keresztül együtt utaztunk! Kiemelem, NEM megtetszett! Mit tegyek? Ti mit tennétek? Volt már ilyen? Ha igen, mi történt? Segítsetek kérlek! Köszönöm előre is.2009. szept. 14. 18:03
1/4 anonim válasza:
Üdv! Egyszer volt velem hasonló, láttam egy fiatal lányt a buszon, és alig bírtam nem őt bámulni. (én is lány vagyok) Semmi tetszés, vagy ilyesmi, egyszerűen csak MEG KELLETT ISMERNEM!!! Már majdnem odamentem hozzá, de amikor közelebbről megnéztem, elszállt minden varázs, nem azért, mert olyan csúnya volt, csak már nem volt többé különleges... Leszálltam, és éltem tovább az életemet. akkor 15/L
2/4 anonim válasza:
esetleg szabad hely van:-bocsi szabad?..
vagy direkt nekimész és ,megjátszod h véletlen volt..
kérsz tőle egy rágót :D
megkérdezed mennyi az idő
vagy megkérdezed h neharagudj te nem voltál véletlenül a matektáborban? xD
megtalálni esetleg vipen/iwiwen.. ha tudod hol szállt leakkor kikeresed és csak reménykedni tudsz,hogy van róla kép és bambulhatod tovább :D
3/4 anonim válasza:
Matektábor... xD A legjobb szöveg amit eddig hallottam...
4/4 anonim válasza:
lehet előző életedből ismered. bár én nem hiszek ilyesmiben :D
vagy lehet tudat alatt (ismétlem: tudat alatt) beleszerettél :D a mai világban nem gáz :D na jó, félre a poént !!!
Egyszer én is voltam így, egy lánnyal, bár én fiú vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!