Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Találmány, van valami ötleted?...

Találmány, van valami ötleted? Többi lent

Figyelt kérdés
Nos, az iskolánkban minden évben van egy iskola hét... és az osztályok gyüjtik a pontokat miegyéb. Van egy találmány kategória. Tavaly egy kis villanymotoros felelő kiválasztó gépet csináltak. Idén szeretnék én is késziteni valamit, ( mivel 3 nap ingyen buszozás a fődíj)Szóval! nem vagyok tul kreativ, és semmi olyan nem jutott eszembe amit meg lehetne valósítani. Várom az ötleteket :) Azért lehetöleg maradjunk a könnnyen elkészithető kategóriában és azért ne nagyon terhetlje meg a pénztárcát se :D
2009. szept. 14. 17:41
 1/7 anonim ***** válasza:
88%
Beviszel egy pálcát és azt mondod ez a tanulás elősegítő eszköz. Majd prezentálod, ha valaki nem tanul, egy nagyot ráütsz. Garantált hatás. XD
2009. szept. 14. 17:49
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezzel sajna nem hiszem hogy lehetne nyerni :D
2009. szept. 14. 17:57
 3/7 anonim ***** válasza:

Felnevettem az első válaszán. :D Ha nyerni nem is lehetne vele, a humort legalább értékelniük kéne... :)

Viszont a témához nem tudok hozzászólni, nem nagyon jut eszembe semmi. :( Minden esetre sok szerencsét nektek! :)

2009. szept. 16. 17:40
 4/7 anonim ***** válasza:
időgép, tuti siker a nyerésre, csak tudni kell kivitelezni :D
2009. szept. 16. 21:16
 5/7 anonim ***** válasza:
Előző vok mit szólnál ahhoz hogy nem felelő választót hanem olyat csak dolgozat témák lennének benne és mindenkinek amit dob arról ír :D
2009. szept. 17. 06:42
 6/7 anonim ***** válasza:
VAgyis dehogy az előző vok :D azt hittem már írtam ide :D csak elnéztem a fórumot tehát új vok
2009. szept. 17. 06:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Amm melyik suliba jársz ?
2009. szept. 17. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!