Volt olyan, akihez az éj leple alatt betörtek, és felébredt a zajra? Mit csinált? Mi lett belőle?
Sajnos az utcánkban, az emeletes házakba (emeleten a hálószoba általában, és nincs kutya) be- betörtek éjszakánként tavaly nyáron. Sorozatosan. Vidéken lakunk, és nem egy ratyi környék, legalább is eddig ez nem volt probléma. (Nekünk fsz-es a ház, és van kutya is, és eddig szerencsére nem volt semmi gond!)
Szóval a konkrét kérdés, hogy a saját testi és családotok épségére gondolva nem biztos, hogy hepciáskodni kellene a betörőkkel? Na, de az ágyban párnák közt sem lehet megvárni míg elmenne...?
Én még konkrétan fel voltam mikor történt a dolog. Annyit hallottam, hogy valaki lenyomja a kilincset,aztán felpattantam és odaálltam a szobám ajtaja elé,de az ugye csukva volt.
Olyan rossz érzésem volt,hogy nem mertem kimenni.
A másik szoba viszont a lakás másik végében van. Úgyhogy csak hallgatóztam,de mivel mi többen lakunk (5-en),ezért arra is gondoltam,hogy lehet valaki csak felkelt mászkált stb. Csak ott volt az a fura rossz előérzet és nem mertem kimenni,de a szobaajtót kinyitottam,kinéztem,tök sötét nem láttam semmit. Amúgy kb másfél méterre lehetett tőlem az ember aki bejött.De úgy van elosztva a lakás,hogy pont nem lehetett látni,csak hallottam, valaki motoszkál. Aztán síri csend. Elment,pénzt keresett csak,de nem jött neki össze.Gyorsan történt az egész,gyorsan el is ment.
Nem tudom mi lett volna ha kimegyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!