Betörtek a másik házunkba, mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Elvittek rengeteg vasat a cigányok.. Tudjuk kik voltak azok, mert a másik utcába laknak. Anyám veszekedett velük, és megfenyegették, hogy megölnek minket meg stb stb. Tudom, hogy képesek rá.. Félek itthon lenni, féltem a családom :S rendőrség nem tud sok mindent csinálni, hisz nem fognak egész nap minket figyelni. Mit tegyek. Nagyon félek. :/2012. jún. 19. 08:41
1/5 anonim válasza:
Én is voltam hasonló helyzetben, egész nap tarsd kulcsra zárva az ajtót, és vegyél egy hatalmas vágóeszközt (pl macsétát) Így otthon kevésbé fogsz félni, es valóban nagyobb biztonságban leszel :)
2/5 A kérdező kommentje:
Jó, csak a bolt is arra van, meg minden... :S és anyám azt mondja hogy ő nem fél.. Pedig szerintem kellene.. Nem akarok hívást kapni, hogy gáz van.. :S :S
2012. jún. 19. 09:04
3/5 anonim válasza:
Minél jobban félsz, annál jobban rád szállnak.
4/5 anonim válasza:
Bingo (utsó hozzászóló). Kedves magyar polgártársak. Szedjétek már össze magatokat. Azért teszik, mert megtehetik veletek.
5/5 anonim válasza:
Voltam ilyen helyzetben, de nekünk a közvetlen szomszédsaink voltak :s
mi például egy hétre elköltöztünk otthonról, ire őket kidobták.(bérlők voltak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!