Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A lakótársam kevés időt tölt...

A lakótársam kevés időt tölt az albérletben a barátja miatt. és még ő van "felháborodva". Ez természetes? 19/L

Figyelt kérdés
A lakótársam (23) barátja (2 éve együtt vannak)ugyanabban a lépcsőházban lakik, ahol mi. Így találkoztak annak idején. A problémám az, hogy a lakótársam állandóan ott alszik nála. Én 1 éve lakok itt, ő 3 és ez 1 év alatt ha 10X itt aludt sokat mondok. Hazajön a suliból délután, eszik, tanul, tévézik, fürdik, pár szót váltunk aztán estére mindig megy a barátjához és reggelig ott van. Nem vagyok erre féltékeny ( bár nekem nem olyan jó a párkapcsolatom), de így mindenből kimarad ( pizza rendelés, esti beszélgetés), amit érez ő is és szóvá is tett. Ha ezt tudja, akkor miért nem változtat rajta és alszik néha "velünk"? Vagy ez a természetes egy párnál, akik egy házban laknak? Ti mit gondoltok erről?
2013. márc. 12. 13:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Jó neked. Én jobban örülnék neki, ha a lakótársam soha nem lenne itt.
2013. márc. 12. 14:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Jaja jól mondja az első. Nálunk meg a srác pont, hogy baszott lemenni az egy emelettel lejjebb lakó csajához, mindig őt hívta fel. Örülj inkább, az, hogy ő is mondja, hogy rossz neki, a kérdésed nem értem, nem hiszem, hogy még ő baxott le, hogy Ő nincs ott a pizzánál.
2013. márc. 12. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!