Hogy van az, hogy 'csodálatos' társadalmunk jobban elfogadja az alkoholizmust, mint azt, hogy például valaki szív?
most visszaolvasva rájöttem hogy te sem vagy túl tájékozott kérdező, a hosszabbik kommented utolsó 3sóra baromság, már elnézést
-vegyszerek?, koncentrált tápanyagok talán, max picit mű-íze lesz a füstnek, de ezeketa növény már felhasználta, átalakította rád csak a pozitív hatás érvényesül, ne aggódj, itthon még rendesen gondozott növénykéhez sem jutsz nem hogy agyontápozotthoz
-szteroidok?, mi szügsége van a növényeknek szterán vázas fehérjékre?
-kokainnal? rengeteg helyen?, végülis tényleg jobb mintha kvarchomokot szórnának rá, hiszne a kokain csak 10x annyit ér a mint kender koma
értem én hogy látod a problémát és javítanál rajta, de talán valami tudás-féleség és kéne mögéd...
Tisztelt Bandiahegyről!
kicsit tájékozatlan vagy, ezért néhány dologhoz hozzáfűznék pár szót :
"Tudod ezen a világon az ember az egyetlen élőlény amely tudatosan vesz olyan dolgokat magához amik károsak őrá(sőt gyakran másokra is)."
Ez NEM igaz! ... röviden ennyi :)
"A bornak legalább van kis mennyiségben némi pozitív hatása."
A fűnek sokkal több pozitív hatása van. A vörösborban kimutatható mindenféle csodaszer, mely a magból és a hájból származó antioxidánsokat tartalmazza: bőven halálos mennyiségű bor elfogyasztása mellett lenne megfelelő mennyiség. Maga az alkohol értágító, fertőtlenítő ennyi. A fűről meg ha nem tudsz semmit, előbb googlizz, utána szívesen meghallgatom a véleményedet.
"Tudod ezen a világon az ember az egyetlen élőlény amely tudatosan vesz olyan dolgokat magához amik károsak őrá(sőt gyakran másokra is).
Ez NEM igaz! ... röviden ennyi :) "
Huhh hát akkor kérlek oktass már ki engem mert éhezek a tudásodra. Ez nem igaz? Jó jó de bizonyítsd! Ami pedig valamelyik válaszoló ostobázását illeti: Ezt azért kikérem magamnak már bocsánat! De ha már tényleg rám adták ezt a jelzőt akkor azért az sem teljesen normális, hogy valaki az állításait egy kender.hu oldallal akarja alátámasztani a marhaságait. Persze a válasz mindenre az, hogy a ,,média megtévesztett minket szegény nyárspolgárokat", és persze ti mint valami fensőbb rendű tudás birtokában álltok. Érdekes, hogy a töménytelen marhaságról amit itt sokan felhoztak én ugyanezt gondolom. Ebben a neoliberális és szabadelvű világban, ahogy a nyugati ,,kultúra" terjed a globalizációnak köszönhetően a fű is szépen lassan elterjedt mint a fekély kicsiny hazánkban. Mivel a fű mögött óriási pénzek vannak és valakik óriásit kaszálnak abból, hogy a fél életedet bódultan éled le ezért evidens, hogy javában zakatol a füves lobbi. Szinte naponta jönnek az újabb és újabb hírek amik az egekig emelik a füvet. Tökéletes példa erre a kender.hu oldal is. Akit érdekel az keressen utána jobban neten, hogy az az oldal is honnan van üzemeltetve...akinek van egy csöpp esze is az már sejtheti.
Azt aláírom, hogy a füvezés nem károsabb mint az, hogy valaki berúg péntek este. Ám mint azt mondtam szerintem mindkettő ugyanolyan szar. Azt sem csípem aki a saját hányásában bulizik alkohollal péntek esténként de azt sem akinek azzal megy el a drága élete, hogy bódult állapotban röhögcsél a saját házában vagy akárhol. Nah és ez a szomorú mert kétlem, hogy ez lenne az ember célja ezen a földön. Nietzsche ha látná most sírna.....(Aki jártas a filozófia ezen ágában az talán értheti is, hogy miért.....és el is gondolkodik rajta. Talán...)
(kender.hu oldalt nem ismerem, jómagam a fűből se nem kerestem soha pénzt, se nem költöttem rá.)
állatok is gyakran butítják magukat a legegyszerűbb egyedektől kezdve a főemlősökig. Nem egy tanulmányt olvastam. A muslincák is berúgnak, legyek is alkoholba fojtják bánatukat, majmok poshadt, erjedt gyümölcsökkel csapják szét magukat.... nem beszélve a kutyákról, disznókról, akik had ne soroljam mi vackokat össze nem esznek (nem ember által adott táplálékra gondolok)...
egy nagyon jó összefoglaló, ha vetted volna a fáradtságot hogy tényleg utánanézz láthattad volna hogy az ott feltüntettett kutatások hitelesek az évszámok, kutatók és egyetemek nevei stimmelnek, nagyon korrekt oldal akármit is gondolsz, nem a legfrissebbek ez tény, de a teljesen naprakész kutatások sem mondanak mást
a drogpolitikai statisztikák is az én álláspontom igazolják
pszichedelikus drogokról és kiemelten a kenderről minden új kutatást és további mintegy 3000oldalnyi könyvet/publikációt elolvastam az elmúlt néhány évben, szóval ja, felismerem ha valaki ostobaságot ír
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!