Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehet csukló tetoválasom?

Lehet csukló tetoválasom?

Figyelt kérdés
16 vagyok, biokém szakos, orvos szeretnék lenni... igaz hogy nem vagyok teljesen elszánt, de amit elterveztem, megpróbálom véghez vinni. szeretnék csuklóra tetoválást, szöveget szüleim engedik. de ez befolyásolja a jövőmet, és az elhelyezkedést? tudtommal orvosok ál ügyvédeknél stb az ilyen nagyon fontos dolog... de ha más szakmám lesz esetleg, nem orvos, akkor gátolhat ez bármiben is?
2013. márc. 10. 22:18
 1/2 Olga néni ***** válasza:
Tudomásom szerint jogilag nincs akadálya. Esetleg kinéznek, lenéznek majd - sajnos ezzel szembe kell nézned.
2013. márc. 10. 23:37
 2/2 anonim válasza:
Az dokimnak a kórházban fogékszere volt, a betegszállítós pasi meg tele volt tetoválva :) Nekem kimondottan tetszett, hiszen ők is emberek :)
2013. márc. 13. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!