Ez jó vizipipa lenne nekem?
Figyelt kérdés
Nah az a lényeg h ez lessz az elso pipám kipróbálni h milyen is stb.
Jó kis pájpnak néz ki sztem:D és csak olyan 2-szer 1hónapban arra elég:D
Igaz hogy a kisseb poipák károsabbak mint a nagyok?
Koszi:D
2009. szept. 13. 23:04
1/20 anonim válasza:
ezt meg honnan veszed, hogy a kisebb pipák kérosabbak?? Ekkora hülyeséget is rég hallottam már megbocsáss. Ez hülyeség. De itt úgyis lesznek olyanok akik majd mondják, milyen gyökér vagy hogy pipázol, mert szeirnttük ez károsabb mint a cigi. Amúgy szentem jó ez a pipa.
2/20 anonim válasza:
Persze, hogy károsabb mint a cigi, de kit érdekel ha egyszer jó :D
Amúgy meg ha nem napi rendszerességgel használja valaki akkor nem károsabb.
3/20 anonim válasza:
semmilyen formában nem károsabb mint a cigi. És ezt jó lenne ha mindenki megtanulná!!!!!!!!!!!
4/20 anonim válasza:
23:40 na így okoskodj!!!
"A szakemberek mérései szerint egy vízipipa elpöfékelésekor annyi szénmonoxid keletkezik, mint 15-52 szál cigaretta füstjében. A kátránytartalom pedig 27-102 cigarettáénak felel meg."
Nem tudom miért nem lehet elfogadni, hogy a vízipipa káros. Ez van és kész. Ettől még nem fognak az emberek nem v.pipázni én is szoktam, mert jó és ennyi. Nem kell ezt túlbonyolítani.
5/20 anonim válasza:
Haggyjad már, ez egy nagy KAMU!!!
6/20 anonim válasza:
Jó hát leszarom mit gondolsz. Ne, hogy már te jobban tudd mint akik ezzel foglalkoznak...
7/20 anonim válasza:
Erről lehetne vitázni, hogy melyik káros, de szerintem csak át kell szívni egy papírzsepin, ami ügye a ciginél rendesen elszineződik, de a pipánál semmi különleges színe nem lesz, mert marhakevés nikotin és kátrány van benn.
9/20 anonim válasza:
Mindkettő ugyanúgy káros. Ezen kár vitázni. Max annyi, hogy a vízipipa egy jó dolog :D
10/20 anonim válasza:
a vízipipához szén kell, namármost mi keletkezik szén elégetésekor?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!