Nincs íze a vizipipa füstnek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok nemrégiben vásároltam egy pipát a sultan centerben ( [link] és hiába vettem prémium márkás dohányt (máshol és már adójegyes volt) akármit csináltam nem jön semmilyen íz. Eltört egy kicsit a szívócső csonkja ahol beáramlik a leve ettől lehet probléma? Mondták hogy lehet vennem kéne új pipát mi a véleményetek ebben az esetben mit ajánlotok ami lehetőleg nem a legdrágább?2011. szept. 2. 16:25
1/2 anonim válasza:
Ha levegőt kap a pipa attól könnyen lehet, hogy elmegy az íze. Esetleg megpróbálhatod megjavítani valamilyen vízhatlan, egészségre ártalmatlan ragasztóval vagy szorosan alufóliából tekersz rá "tömítést". De idővel mindenképp érdemes inkább venni egy újat.
2/2 anonim válasza:
Sajnos ugyanígy vagyok,csak nekem nincs eltörve semmi a pipán.
Vettem a sultan centerben dohányt,és egyáltalán nincs semmi íze:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!