Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szórólapterjesztők vannak...

Szórólapterjesztők vannak itt? Vagy postások esetleg?

Figyelt kérdés
Mindenkihez szól a kérdés, miért néz a postásra ferdeszemmel a szórólapterjesztő, ha a postás mer szólni hogy ne rakja tele a postaládákat szórólappal, tűzze a kerítésbe, mert tudtommal azért postaláda a postaláda hogy a napi postát tudják a postások hova kézbesíteni, nem azért van hogy a szórólaposok megpakolják az ócska papírjaikkal.

2013. márc. 9. 22:18
 1/4 anonim válasza:
Én szórólapoztam régebben és megvolt határozva,hogy csak a postaládákba rakhatom a lapokat mivel ha máshova helyezem nagyobb a valószínüsége,hogy a szemétbe landol. Volt akit azért nem fizettek ki mert a gyűjtőládákba vagy a kerítésbe tűzte
2013. márc. 9. 23:22
 2/4 A kérdező kommentje:

tehát akkor a főnök utasított eleve hogy a postaládákba tegyétek?

én postás vagyok, és vannak olyan postaládák ahol ki van írva szépen magyarul hogy reklámanyagra nem tartunk igényt, de ennek ellenére is megpakolják a szórólaposok, nem egyszer próbáltak leb@szni, hogy mi van nem tudok olvasni, ki van írva hogy nem kell szórólap. az a legsz@rabb amikor egy marék szórólapot rak bele egy ládába, de nem rakja teljesen bele, fele vagy nagyobb része kint lóg, és még nekem kell bajlódnom hogy a leveleket bele tudjam rakni a ládába. Legutóbb szóltan egyiknek, csak nézett rám és nem szólt, mintha nem lehetett volna érteni mit akarok mondani.

2013. márc. 10. 08:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Ahogy írod kérdező. A kézbesítőnek is meg van szabva hogy levélszekrénybe kell tenni a szórólapot, még akkor is ha ki van írva a ládára, hogy nem kér. A gond azzal van hogy a szórólapozók nagy része - ahogy te is írtad - csak beletűzi azt a sok sz@rt a ládába és a kézbesítő ha levelet akar tenni a ládába, kénytelen a szórólapos munkájának e felét elvégezni és normálisan belerakni vagy kidobálni a szemetet. Ez meg eléggé idegesítő ha az egész utcát végigjárja...
2013. márc. 10. 10:12
 4/4 A kérdező kommentje:

ez így van, ráadásul több utcán keresztül. egyébként oda nem rakok semmit reklámot ahova kiírták hogy nem kérünk.

szabály szerint írásba kellene adnia a postán hogy nem kér szórólapot.

2013. márc. 11. 04:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!