Postások vannak most itt rajtam kívül?
Figyelt kérdés
Ti mit tennétek ha többszöri kérés után sem változna a helyzet azzal kapcsolatban hogy egy címhelyen a postaláda megközelítését megnehezíti a kutya, ami az egyméteres kerítésen majdnem el tud kapni.
postavezetőnek szóltam, a helyzet változatlan, a tulajnak szóltam, azt mondta hogy nem harap. hát persze, az enyém sem harap, engem. mit tennétek. jöhetnek poénos válaszolok is, néha már csak röhögni van kedvem az egésztől.
2013. jan. 15. 16:34
1/5 anonim válasza:
Én táviratos voltam,gázspray,és vízipisztoly. a kutya méretétől függően.
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. a vizipisztolyt mivel töltenéd meg?
2013. jan. 15. 21:28
3/5 A kérdező kommentje:
elég nagy kutya, majdnem akkora mint egy kifejlett rottweiler.
2013. jan. 15. 21:29
4/5 anonim válasza:
Add a szájába a levelek egy részét. "Bocsi, kikapta a kezemből". Ha kikapcsolják a villanyát, majd elgondolkozik. :) Egy postás...
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm, ezt fogom csinálni.
2013. jan. 19. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!