Mit jelent ez? Igen jó szíved van csak pénz kell hozzá
Figyelt kérdés
ma mondta valaki nekem2013. márc. 7. 19:32
1/6 anonim válasza:
Hogy csak azokkal lennél kedves, akik pénzbeli értékeket tudnak felmutatni a irányodban? Nekem ez jött le belőle, de talán az is fontos dolog lehet, hogy miről beszélgettetek.
2/6 anonim válasza:
egyértemű! jó ember vagy, de csóró
3/6 anonim válasza:
inkább a második. amit jelent: keress más barátokat (ha barát mondta)
4/6 anonim válasza:
Pénzért lehet a "szereteted" megvenni. Ha valaki ilyet mondana nekem biztos magamba néznék, hogy miért mondták, mert ez nem bók volt, az tuti.
5/6 anonim válasza:
Ilyen szép eufemizmust is rég hallottam a prostituált szóra..
6/6 anonim válasza:
en ezt meg igy nem hallottam, es elsore nekem is az jott le, hogy penzert megveheto a szereteted, mint egy cinikusan szolva.
de ahogy vegig olvastam a kommenteket, elbizonytalanodtam. Lehet benne valami, hogy tenyleg jo szivu vagy, csak nem tudod targyakban (vagy koltseges tettekben) kifejezni, mert nincs ra penzed.
nem lehetne, hogy megkerdezed az illetot, hogy hogy gondolta? esetleg rakerdezni, hogy o most ugy latja, hogy te rossz ember vagy? hidd el, egy ilyen oszinte kerdesre, a oszinte valaszt fogsz kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!