Ki látott már szellemet?
Figyelt kérdés
Aki igen részletesen írja le mi történt.2009. szept. 13. 12:47
1/2 anonim válasza:
Én hiszek az ezotériában és a misztikába de szellemek nem léteznek...Ja és hogy ne tudj igazságosan lepontozni válaszolok:Én még nem láttam se a baráti körömben levők.
2/2 anonim válasza:
Én sem láttam még soha. De egyszer volt olyan, h. (ez most irtó csöpögősen fog hangzani, előre bocs) egy bárányfelhő, mikor hirtelen ránéztem, pont úgy nézett ki, mint a nagyapám arca (aki már akkor kb. 10 éve elhunyt). Alig hittem a szememmnek, utána megint odanéztem és még mindig olyan volt, amíg szét nem fújta a szél. Tudom, h. nem szellem volt, csak az agyam szórakozott velem, de leírhatatlanul jó érzés volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!