Rabolt már el valaki titeket úgy, hogy bezárt és megkötözött?
#2 Úristen! O.O
Elmesélnéd, hogyan történt?
Például engem. ( félig meddig )
Osztálytársam volt, tartogatott magánál ilyen madzagféleséget, amiről én nem tudtam, majd egy pár barátjával kivittek a wc-be, délután tanítás után persze,
amikor senki se járt már a wc-ben, csak estefele a takarítók, és hát ugye az az 5 gyerek elég erősen lefogott, és leterítettek a földre, majd levetették a pólómat, a cipőmet és a zoknimat, majd utána a lábamat szorosan összekötözték úgy, hogy a bokacsontjaim olyan erősen nyomták egymást hogy már egyszerűen kínzás volt.
Földön fekve, a wc-hez kötözve.
még nem, de játék szinten gondolkoztam rajta, mármint hogy valakit el kéne, persze úgy hogy ő is benne van a játékban, vagy akár hogy engem, bár az elrabló szívesebben lennék
ha érdekel írhatok fantáziatörténetet amúgy, vagy csinálhatunk egy klubbot,nem harcosok klubját, hanem ilyen emberrablók klubját
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!