Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lepedőre milyen festékkel...

Lepedőre milyen festékkel lehet festeni?

Figyelt kérdés

Múzeumot kellene lepőre festenem, elég nagy méretben.

Esetleg mennyi pénzt kérhetek egy ilyen festésért?

Ne tökéletes festményre gondoljatok! Inkább egyszerűsíteném...

2013. márc. 6. 17:59
 1/5 LadyEsthelle válasza:

gondolom, plakátnak szánod, azt nem szokás mosni, tehát a sima tempera megteszi. Ezt hobbiboltokban nagy kiszerelésben is még tudod venni. A kifejezetten textilre való festék drágább.

kreativhobby.hu-n, vagy hasonló oldalakon a boltok listáját is megtalálod. Az árát úgy kérd, hogy legalább a ráköltött pénzt visszakapd. Meg egy kicsit ;-) szerintem plusz ötszáz-ezer forint korrekt ajánlat.

2013. márc. 6. 18:27
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm! :)

Hát ez egyfajta megrendelés lenne a március 15-ei műsorra. És azt mondták hogy megvennék hozzá a szükséges festékeket is. Szóval nem tudom eldönteni így, hogy mennyit kérhetek.:/ :)

2013. márc. 6. 18:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Kb mennyi időbe telik a festés elkészítése? Úgy kérd a pénzt,hogy órabérben megérje neked.
2013. márc. 6. 18:44
 4/5 LadyEsthelle válasza:
A két decis temperák ára 600-1000 forint körül van, ahogy elnéztem. Kelleni fog fekete kontúrnak, sötétbarna, fehér (tudod keverni ,úgyhogy nem kell túl sokféle szín, főleg egy egyszerűsített képhez), ezekből mondjuk 2, meg mondjuk egy kis kék meg zöld a háttérhez, abból sztem 1-2 elég... Ez eddig a legolcsóbban kb 4200 forint...
2013. márc. 6. 19:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát ha elválalom biztos ki kell vennem egy napot suliból, másként nem tudom megcsinálni. Egy napba biztos bele telne, ilyen nagy méretbe még nem festettem, pláne lepedőre, és nem épületet... Csak félek hogy túl sokat kérek..:/

Köszönöm a segítséget!!

2013. márc. 6. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!