Miért olyan népszerűek egyes emberek?
Figyelt kérdés
Én nem értem. Vannak olyan emberek, akiket ismerek, és semmi különösnek nem tartom őket, olyan kis ... átlagosak. Mégis oylan sokan kedvelik őket, mindenki 'haverként' tekint rájuk, pedig nem annyira ... jók. Én nem értem miért.2008. jún. 8. 17:25
2/3 anonim válasza:
Egyrészt nagyszájúak, "el tudják adni" magukat. Másrészt mindenkivel kedvesek, és azt mondják nekik, amit hallani akarnak - hízelegnek, stb. Viszont általában nincsenek igazi barátaik, mert mindenkihez idomulnak, és nem vállalják az egyéniségüket. Ahogy írtad: kis átlagosak.
Persze nem mindenki ilyen, akinek sok haverja van; van, aki szét tudja választani a felületes kapcsolatokat a valódiaktól, de ez ritka.
3/3 anonim válasza:
Jobban illenek a tömegbe, épp az átlagosságuk teszi őket népszerűvé. Persze a fentebb leírtak nagy előnyt jelentenek. A másik ok ami népszerűvé tehet embereket, hogy egyszerűen az illető jó humorú ember, és jó hallgatóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!