Aki árufeltöltőként dolgozik, válaszolna nekem arra, hogy pontosan mik egy árufeltöltő feladatai?
Elsőnek köszönöm a választ. Másodiknak pedig: azt mindjárt gondoltam, hogy a lényege az, ami a nevében is benne van, de gondolom, nem csak ennyi az egész.
Azért vagyok kíváncsi a részletekre, mert mint írtam, nem csináltam még ilyen munkát és külföldön élek per pillanat, viszont a nyelvet nem igazán beszélem, erre a munkára felvettek így is, de azért szeretnék nagyjából tisztában lenni vele, hogy mégis legyen valami fogalmam róla. Nem fogok túl sokat megérteni abból, amit ott mondani fognak a betanulási idő alatt és mégiscsak könnyebb lenne, ha már úgy mennék oda, hogy nagyjából tisztában vagyok vele, hogy mit hogyan kell csinálni. Például egy hipermarketben olyan módszerrel csinálják, hogy folyamatosan kapják az infót, hogy éppen milyen termék van fogyóban, azt a raktárból pontosan honnan kell elvenni, pontosan mennyit kell utántölteni kint a polcon. De egy kisebb áruházban már nem biztos, hogy ugyanígy megy, lehet, hogy ott saját maguknak kell megnézni, hogy mi hiányzik és azt feltölteni. Szóval pl ilyen gyakorlati módszerekre voltam kíváncsi, meg, hogy ez bolt függő, hogy hol mit kérnek vagy van valami egységes eljárás? Meg pl az árufeltöltésen kívül még mi tartozik bele a feladatkörbe ( áruátvétel, egyéb raktári munka, árazás, takarítás, ilyesmi )?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!