Ki dolgozott már a Tesco-ban árufeltöltőként!?
Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok!?2012. nov. 18. 00:03
1/2 anonim válasza:
Egy napig volta... Nagyon jó élmény volt, egy nagy buli az egész. Ettünk ittunk meg összehánytuk az egész tescot... Nekem bejött. Persze kirúgtak... :D De jó volt.
Egyébként komolyra fordítva (az előző is igaz) Én a szolnokiba voltam, ami elég egy pocsék hely. A berényi tesco az már sokkal jobb... Szóval nem egyformák, ha az egyik nem jó attól egy másik helyen még lehetnek normálisak.
2/2 A kérdező kommentje:
De itt is olvasom,hogy nagyon kemény az árufeltöltés magyarán a nap végére kilógott nyelvel + bele
kkel van olya
n hulla fáradt. Jó nyilván dolgozni kell csakhát én olyanra jelentkeztem ami egy műszakos teljes munkaidős idénymunka.Nem tudok rá így fölkészülni mert ismerve magamat amilyen lekvár alkat vagyok...
2012. nov. 18. 00:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!