Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Akárhányszor meglátom azokat...

Akárhányszor meglátom azokat a lányokat akikhez tudom, hogy köze volt a barátomnak olyan lealacsonyodottnak érzem magam. Ez miért van? A többi lent

Figyelt kérdés
Hogy milyen szép ez a lány és én mért nem vagyok ilyen szép és szomorú leszek ideges,hogy én miért nem születtem szépnek? Ez talán önbizalomhiány, önlebecsülés lenne?A külsőmmel nem vagyok megelégedve az tény persze ezen próbálok változtatani de ha meglátok egy olyan lányt akit szebbnek hiszek mégjobban össze esik az önbizalmam a barátom melett vagy akár ha egyedül vagyok. Miért?! :/

2013. márc. 5. 14:28
 1/1 Shai-Hulud ***** válasza:

"Ez talán önbizalomhiány, önlebecsülés lenne?"

Igen, az. Próbáld magad elfogadni, és TUDNI azt, hogy lehet valaki szebb nálad, de a barátod MÉGIS VELED van - ennek pedig valami oka kell hogy legyen.

Például az, hogy neked viszont olyan tulajdonságaid, értékeid vannak, amik a barátod számára fontosabbak...

Ne hidd magad értéktelennek, mert nem vagy az!!!

2013. márc. 5. 14:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!