Miért van az hogy akárhányszor válaszolok egy itt feltett kérdésre, azt veszem észre, hogy egyre kevesebb százalékban adok jó válaszokat?
Ez azt jelenti h folyamatosan elbutulsz.
xD Nem ám
Lefelé nyomkodásra bőven vannak embereink, a fölfelé nyomkodók pedig nemcsak kevesen vannak, hanem mintha fogynának is. Sőt, egészen biztosan fogynak, mert őket pontozzák le legkeményebben a Fogyókúra kategóriában :D
Ráadásul ha pontfrissülés előtt rádküldtek először két-három zöldet, már senki se félt abban a válaszodban. Ha sok az összpontod, akkor még lefelét is kaphatsz úgy ránézésre (legalábbis én kaptam, és ezt az összefüggést találtam:)
A legtöbben csak kapják, és nem érdekli őket. Sajnos nem csak az öncélú pontozó a sok, hanem mellé a százaléknácik is kezdenek előkerülni. Ez a két jelenség együtt kizárólag Isten enyhén csípős humorát illusztrálja jól, másra nemigen való... Jobb nem belebonyolódni, látod azokkal is mi lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!