Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is szánalmas Lady...

Szerintetek is szánalmas Lady Gaga?

Figyelt kérdés

Szerintem az,mert azt hiszi,hogy olyan roh*dt jo,hogy kirakja mindenét. Műhajat visel...és hülyén öltözködik,méghozzá elvileg hermafrodita. Erre büszke? Szerintem rohadtul más tészta hogy "válaldfelönmagad",ez a nő nem magát válalja fel,hanem szörnyű feltünési viszketegségbe szenved.És azt hiszi,hogy 5 év mulva is sztár lesz..tuti,hogy a süllyesztőbe végzi...remélem. És a legnagyobb probléma az,hogy az embereknek ez kell... tisztelet a kivételnek!

u.i: ez a vleményem,és nem érdekel,ha kiálnak érte itt a rajongói. :D

2009. szept. 12. 17:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
46%

Én lettem a szerencsés nulla pontos, mondjuk nem zavar a lepontozás, csak nem értem az okát. Én (szeritem kuturáltan) válaszoltam a kérdésre, ennyi...

Lehet, hogy valakinek ez a heppje, hogy csak úgy lepontoz, hát ha neki jól esik, akkor csak tessék. Én tuti nem leszek öngyilok miatta.

2009. szept. 14. 16:21
 12/23 anonim ***** válasza:
15%
Na megjöttek a lédigagás lepontozók, a ciki az, hogy egy normális érv nem hangzott el tőlük.
2009. szept. 14. 20:42
 13/23 anonim ***** válasza:
75%

Ha úgy fogod fel Lady Gagát, mint egy DJt aki maga énekli a dalait, sokkal jobban jön ki.

Klassz, bulizós számai vannak, a hangja is jó

Nem egy szépségkirálynő, de sztem egy csomó embernek még tetszik is, hogy végre nem egy "hű de gyönyörű modell vagyok" nő énekel, aki "természetes szexbombának" akarja kiadni magát. nekem kifejezetten szimpatikus...

ha meg nem érdekel, hogy kiállnak mellette a rajongói, akkor minek írál? nem az a lényeg, hogy választ kapj a kérdésedre? de te már előre eldöntötted...túl sok szabadidőd van :D

2009. nov. 12. 22:40
 14/23 anonim ***** válasza:
69%
Nem számalmas
2009. nov. 13. 14:50
 15/23 anonim válasza:
100%

Én se szeretem de azt nem mondanám hogy semmi érzéke a zenéhez. ezt érdemes megnézni, ő zongorázik és énekel:

http://www.youtube.com/watch?v=yAd29GlCKf4

gondoljatok bele, ha nem lenne ilyen ribancos meg mű le se adnák a klipjeit, mert egyszerűen ekkora szar a média hogy csak így lehet érvényesülni.

2009. nov. 18. 13:25
 16/23 anonim válasza:
0%
igen! undorítóan néz ki. igazi kis cickány feje van. meg néha lófejű is egyben. egyáltalán nem szép. eléggé férfias az egész arca, főleg ha nincs kismninkelve :S ráadásul írtó vékony is
2010. jan. 5. 16:14
 17/23 anonim ***** válasza:
83%
Nem tartom szánalmasnak.A hangjáért pedig oda vagyok.
2010. jan. 22. 01:38
 18/23 anonim ***** válasza:
83%
szerintem jócsaj, a hangja is jó
2010. jún. 28. 14:33
 19/23 anonim válasza:
0%

Meg kell h mondjam Lady gaga egy gusztustalan maga mutogatós ku..va és ronda csúnya izléstelen és szerintem a hangja sem jó ha nincs szintetizátora akkor csak kornyikál.

Ennyit róla aki nem tud az ne énekeljen és ha már ezt teszi akkor ne mutogassa a testét mert nem szép.

2010. jún. 28. 14:36
 20/23 anonim ***** válasza:

amugy nagyon elmesélem neked hogy nem hermafrodita :D volt egy koncertje ahol csináltak róla egy olyan képet ahol egészen ráközelítve 'kint van a pi-nája'

ja meg h süllyesztőben végzi, azt remélheted ... x'D bad romance száma alig fél éve jelent meg, már is 230 millióan nézték meg és továbbra is nő a nézettsége .. és új videói, amelyek talán egy két hónaposak (van ami most adott ki: alejandro) az már 30 milliós látogatottsággal rendelkezik

de jó nekem mind1, de ha ennyire nyilvánosan ocsárolod akkor kérlek mutass fel jobbat.. szerintem te ott a gép mögött egy három centi vastag szemüveggel, turcsi orral ülhetsz és csak netről nézed a sztárok videóit és álmodozol róluk, és csak azért ocsárolod ennyire gagát mert te nem tudnád elérni azt a művészi szintet amit ő nyújt. jó, le sem tagadhatom, hogy egy nagy k..va de ha belegondolsz manapság már minden sztár egy nagy p.csa, pl.: britney,rihanna,miley(még nem egészen de majd kialakul a likafehérje)

szóval így szidd és ocsárold le azt a sztárt akire irigy vagy

"u.i: ez a vleményem,és nem érdekel,ha kiálnak érte itt a rajongói. :D"

énis u.i.: ez a véleménem NEKEM, és nem érdekel, ha kiál érted valaki is.

2010. jún. 28. 16:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!