Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek is szánalmas Lady...

Szerintetek is szánalmas Lady Gaga?

Figyelt kérdés

Szerintem az,mert azt hiszi,hogy olyan roh*dt jo,hogy kirakja mindenét. Műhajat visel...és hülyén öltözködik,méghozzá elvileg hermafrodita. Erre büszke? Szerintem rohadtul más tészta hogy "válaldfelönmagad",ez a nő nem magát válalja fel,hanem szörnyű feltünési viszketegségbe szenved.És azt hiszi,hogy 5 év mulva is sztár lesz..tuti,hogy a süllyesztőbe végzi...remélem. És a legnagyobb probléma az,hogy az embereknek ez kell... tisztelet a kivételnek!

u.i: ez a vleményem,és nem érdekel,ha kiálnak érte itt a rajongói. :D

2009. szept. 12. 17:04
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
55%

ha szánalmas az, hogy valaki énektudás, és zenetudás nélkül próbál zenét csinálni úgy, hogy még táncolni sem igazán tud, akkor szánalmas.

üzletasszonynak elmegy, de én nem szúrnám, mert szerintem visszataszító. akkor már inkább a Hiltont.

2009. szept. 12. 17:12
 2/23 anonim ***** válasza:
45%

Szerintem egyáltalán nem. Ilyen ő és egy új stílust teremtett meg, ezen meg nincs semmi szánalmas. Büszke is lehet magára hisz sokat ért el. Nagyon tetszenek a számjai, a merész videóklipjei. Igazad van, valószínüleg 5 év múlva nem lesz ekkora sztár, de ki nem szarja le. Csak az számít ami most van. Az embereknek vátozik zenei izlésük, minig vlmi más kell, vlmi újat akarnak. Most Lady Gaga az az új, igaz már 1 éve jött fel és még mindig ott van a toplisták élén, hát minden elismerésem az ővé, mert mostanában a legtöbb sztár aki hirtelen csúcsra tör ugyanolyan hamar is tünik el.

L17

2009. szept. 12. 17:31
 3/23 anonim ***** válasza:
47%
Szerintem is szánalmas, "ügyeletes szőkepics@" ahogy valahol már olvastam. :) 0 tehetség + lopott stílus. De az igénytelen tömeg zabálja (még). :)
2009. szept. 12. 17:38
 4/23 anonim ***** válasza:
51%
Teljesen mindegy, hogy hogyan, de sikerült neki. A világon mindenütt játszák a számait, én is szeretem a zenéjét. Téged miért zavar ennyire? Te mit tudsz felmutatni? Te mit tettél le az asztalra?
2009. szept. 12. 17:49
 5/23 anonim ***** válasza:
50%

17:49

Szeretem az ilyen visszavágásokat. Mit kellene az asztalra tennem? Nem én akarok zenéből és/vagy bulizásból megérni. Amiből meg akarok, az megy. Elég jól.

2009. szept. 12. 17:56
 6/23 anonim ***** válasza:
39%
Szánalmas,senkiházi qurva.
2009. szept. 12. 18:02
 7/23 anonim ***** válasza:
43%

17.49-nek.És Lady Gaga mit tett le az asztalra? Mert ha utána nézel a számai mind felújított vagy úgyis mondhatnám,hogy lopott..Mind régi dal amit már sokan nem is hallottak mert manapság ciki 50-60 évek dalait hallgatni.A nőnek meg van egy menedzsere(valószínű,hogy az ágyasa is) aki ezeket a régi elfeledett dalokat előbányássza,és felújítják..De mentségére legyen mondva,hogy a mai sztárok szinte mind csak leporolta a régi dalokról a port..Saját zenét kevesen gyártanak.Akik saját zenét adja elő azok maradnak sokáig fent.Szóval akik tettek le valamit az asztalra azok például:Madonna,Rolling Stone,Sting,Phil Collins, és még sok jó zenész...

Csak egy megjegyzés: Az sem árt ha egy énekesnek van hangja,mert a "fürdőszobában" mindenkinek szép hangja van:)

2009. szept. 12. 22:10
 8/23 anonim ***** válasza:
33%
Ő is elég szánalmas, de ez a világ még inkább az. Nem az ilyen "zenészekkel" kellene foglalkozni, mint a lédigaga, hanem az igazán tehetségesekkel, akiket sajnos alig ismernek.
2009. szept. 12. 22:25
 9/23 anonim ***** válasza:
71%
LADY GAGA EGY IS ISTENNŐ! Kíváncsi vagyok,hogyha mindenki aki szerint Lady Gaga egy nagy senki akinek se hangja se külseje azokat le pontoztátok(volt olyan akit nullára,de miért is??) akkor az Istennői hozzá szólásomnak 100%-nak kell lennie...
2009. szept. 13. 15:53
 10/23 anonim ***** válasza:
38%
ladygaga egy lófej
2009. szept. 13. 22:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!