Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Egér a házban! Mit csináljak?

Egér a házban! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Tegnapelőtt sajnos "találkoztam" egy egérrel a szobában. Raktunk ki ragacsot és lecsapós fogót. Egyikbe sem ment bele, de azóta a lakótársam is látta. Elpakoltuk a bútorokat, hogy megnézzük merre járhatott és találtunk a fal és a padló között egy nagy lyukat ami az egér járata. A lakótársam tört bele rengeteg üveget belenyomta annyira a lyukba amennyire tudta, aztán a tetejét beglettelte. Utána hallottuk,hogy próbálna jönni, de eddig nem sikerült. A kérdésem, hogy át fog jutni az az egér ide megint?? Én azt már nem bírom ki.
2013. márc. 5. 10:32
 1/3 anonim ***** válasza:
és ha megszelídítenéd?
2013. márc. 5. 10:42
 2/3 anonim ***** válasza:
szegény kis egér:(
2013. márc. 5. 10:44
 3/3 A kérdező kommentje:
Szegény kisegér??? Elrágta a DVD kábelt, a ruhásszekrénybe szétszarta a ruháimat az összeset moshatom vasalhatom újra. Végigolvastam az összes hasonló egeres kérdést itt hátha okosabb leszek, és azok akik sajnálják éljenek vele együtt,mert én nem vagyok rá hajlandó!
2013. márc. 5. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!