Bratilla kérdése:
Egy ezotéria- és koroszkópörültnek mivel lehet bizonyítani, hogy ez butaság? Hogy ne ez alapján ítélje meg az embereket?
Figyelt kérdés
Egy lányról van szó, mindenkinek a jellemét "kitalálja" a horoszkópja és az eszcendense alapján. Meg jóslás, ilyesmik. Már nagyon idegesít, de észérvekkel nem lehet meggyőzni. Mit lehet tenni ilyenkor, hogy észhez térjen?2013. márc. 4. 20:44
1/2 A kérdező kommentje:
*horoszkóp
Bocsánat :)
2013. márc. 4. 20:44
2/2 LadyEsthelle válasza:
Az attól függ. Igazi "megszállottat" nem tudsz meggyőzni. Szerintem, ha "csak" idegesít (úgy értem, nem akar mindenáron téged is belevinni), akkor fogadd el. Ha komolyan gondolja, úgyis tehetetlen vagy, ha meg csak hóbortból csinálja, előbb-utóbb megunja magától is. Nekem is van jópár ismerősöm, akik ilyennel foglalkoznak (az egyikük reikizik), de amíg nem tukmálják rám, miért kéne lebeszélni őket arról, hogy azt csinálják, amihez kedvük van? Ha téged is be akár vonni, de téged egyáltalán nem érdekel, mondd meg neki, persze finoman, nem kell megbántani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!